Bemutatkozás

A Szabolcsi Jégsport Egyesület 2006-ban alakult. Célunk volt, hogy megismertessük a városlakókat a téli jeges sportok szépségeivel, ugyanakkor az egészséges életmódra nevelés keretében a jégkorongsportot kedvelő gyerekeknek edzés-, és versenylehetőséget biztosítsunk.

Az elmúlt évek eredményeként  rövidesen egy új, korszerű fedett jégpályán nevelhetjük majd a jövő nemzedék tehetségeit. Az egyesület korisulijában 3 szakképzett edző segítségével, játékos feladatokkal sajátíthatják el a gyerekek a korcsolyázás alapjait. Akik a korcsolyatanulás után is szívesen maradnának a jég közelében, számukra teljes felszerelést és versenyzési lehetőséget biztosít a klubbunk.

Magyarországon a jégkorong jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő sportág, hatalmas szurkolótáborral és világviszonylatban is elismert, jól szervezett utánpótlásképzéssel. Mint minden sportágban, így a jégkorongban is már 5-6 éves korban elkezdhető a sport megszerettetése, az alapok megismertetése. Ehhez várjuk 6-10 éves kisfiúk, kislányok jelentkezését, akik kedvet éreznek ehhez a rendkívül látványos és egyre népszerűbb sporthoz.

Bővebb felvilágosításért és jelentkezésért forduljon bizalommal :

Szabó Lajosné Évához   (06-30-488-8341)

Szeretettel várunk Mindenkit csapatunkban!

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház